1. místo dívek ze ZŠ Hostinné v kraji!

05. 12. 2018

Další velký letošní sportovní úspěch ve florbale vybojovaly Kočky ze ZŠ Karla Klíče Hostinné. V kategorii IV. - Dívky z 8. a 9. tříd po vítězství v okresním kole vybojovaly prvenství na domácí půdě i v krajském kole! Postoupily poprvé v historii naší školy do celostátního finále, které se uskuteční v Liberci. Našim hrdinkám všichni moc gratulujeme a budeme držet pěsti i v republikovém finále. Paráda, Hostinné je zase vidět!

Krajská florbalová finále

4. 12. 2018 pořádala naše škola krajské finále ve florbale starších žákyň za účasti 5 družstev Královéhradeckého kraje. Hrálo se systémem každý s každým 2x 7 minut.

Naše děvčata měla trochu pomalejší rozjezd, kdy první dva zápasy se ZŠ HK, Štefánikova (1:1) a ZŠ Dobré (2:2)  remizovala. Ale poté se v dalších zápasech chytla a výhrami nad ZŠ Jaroměř, B. Němcové (1:0) a ZŠ Miletín (6:1) rozhodla o tom, že díky jednomu gólu navíc a o skóre jsme postoupili na Kvalifikaci o republikové finále, které se uskuteční v únoru příštího roku v Liberci.

Našim děvčatům gratulujeme a budeme jim držet palce.

5. 12. 2018 jsme pořádali stejný turnaj pro starší žáky. Účast tentokrát byla o jeden tým početnější, proto už se hrálo systémem dvou skupin, kdy v každé byly tři týmy.

Naši kluci se bohužel nesešli kompletní a měli jsme jen jednoho hráče na střídání. Hra nebyla špatná, ale ke konci už síly chyběly. Naše výsledky byly těsné, zápasy jsme prohrávali o gól. Přesto jako jediným se nám podařilo uhrát remízu s vítězem turnaje Gymnáziem H. K., Boženy Němcové. Ani tento dílčí úspěch nestačil na lepší než šesté místo v kraji.

Okrsky v halové kopané

23. 11. 2018 se konal turnaj mladších žáků – tedy 6. a 7. tříd. Náš tým byl složen převážně ze šesťáků a získával zkušenosti. První zápasy nebyly ono, ale pak z kluků spadla nervozita a jejich výkon stoupal zápas od zápasu. Nakonec to stačilo na páté místo, ale máme příslib do budoucna.

30. 11. 2018 nastoupili do turnaje starší žáci – 8. a 9. třída. Bohužel oproti loňským sezónám náš tým oslabil o výborné fotbalisty. Letos byl turnaj hodně vyrovnán a rozhodoval každý gól. Naši starší kluci vyrovnali výsledek svých mladších kolegů - tedy páté místo.

Přestože pořadatelem turnajů byla ZŠ Školní Vrchlabí, využila naší Městské víceúčelové haly v Hostinném.

Fotogalerie