Fotbalisté ze ZŠ jsou 11. v ČR!

07. 06. 2023

Zde je finálové složení našeho školního týmu, který v konkurenci téměř dvou tisíc škol z celé České republiky vybojoval krásné 11. místo ve finále 24. ročníku celorepublikové soutěže McDonald´s Cup, fotbal, kategorie A v Uherském Hradišti na stadionu prvoligového 1. FC Slovácko ve dnech 29. a 30. května 2023. Gratulujeme!

Vážené paní učitelky, vážení páni učitelé, účastnící 24. ročníku McDonald’s Cupu,

v tuto chvíli je již 24. ročník největšího školního turnaje v minifotbalu pro žáky základních škol ČR McDonald’s Cup minulostí. Do letošního ročníku se přihlásilo téměř 2 000 škol a 3 200 týmů dětí ve věku 6–11 let ze základních škol celé ČR, což znamená, že o trofeje hrálo přes 37 tisíc kluků a holek. Osvěžující novinkou letošního ročníku bylo zařazení nové kategorie M pro malotřídní školy. Ohlasy nám jen potvrdily, že to byl správný krok, směřující k oslovení dětí i v menších školách.

Váš tým prošel úskalím všech kol McDonald’s Cupu až do celostátního finále v Uherském Hradišti. Proto vám a vašim žákům chci za celý tým organizátorů 24. ročníku McDonald’s cupu pogratulovat k tomuto výjimečnému úspěchu a věřím, že se již nyní těšíte na reprezentaci svojí školy v nadcházejícím jubilejním 25.ročníku McDonald’s Cupu.

odkazu pak zasíláme fotky ze Svátku fotbalu, kde věříme, že se najdete.

Vám všem přeji krásné, nejen fotbalové, prázdniny!

S úctou,

Lucia Poláčeková                           

předsedkyně Oganizačního výboru                    

turnaje McDonald's Cup                           

manager PR a komunikace                      

společnosti McDonald's ČR a SR

Fotogalerie