Okrskové turnaje ve florbalu 2017

12. 10. 2017

Rok se s rokem sešel a nás čekala tradiční organizace okrskových kol ve florbale. 1. turnaj byl určen pro starší žáky a konal se 10. října v Městské sportovní hale. Za účasti 4 týmů (Gymnázium a SOŠ Hostinné, ZŠ Školní Vrchlabí, ZŠ nám. Míru Vrchlabí a nás) se hrálo systémem každý s každým. Zápasy to byly opravdu vydařené, protože všechny týmy chtěly hrát florbal a vyvarovaly se extempore. Nakonec suverénně vyhrála ZŠ Školní Vrchlabí a společně s námi (2. místo) postupuje do okresního finále ve Dvoře Králové nad Labem.

11. října měli turnaj mladší žáci. Sešli jsme se ve stejné sestavě týmů a je zajímavé, že výsledné umístění dopadlo stejně jako u starších žáků. Velký rozdíl byl v dominanci týmů, protože v této kategorii mohl porazit každý každého a výsledná umístění byla opravdu těsná. Přesto si postup do okresního finále vybojovala opět ZŠ Školní Vrchlabí a my.

Všem borcům na okresu držíme palce a 13. 10. se těšíme na turnaj dívek, který máte možnost vidět u nás v Hostinném.                     Zapsal Jiří Vlček, učitel Tv a organizátor turnajů

Fotogalerie