Aktuality z vodáku 2018

27. 05. 2018

Všichni naši vodáci se dvěma instruktory dorazili v sobotu 26. 5. pořádku vlakem až do Vyššího Brodu. Postavili stany, navečeřeli se a šli poprvé vyzkoušet lodě a Vltavu. Zítra zase pošleme další zprávy.

V neděli všichni dopluli v pořádku do Rožmberka. Pár vodáků bylo ale na jezu pokřtěno, ostatní si potom dali větší pozor. Zítra míří do Větřní k Vikingovi.

Další den se doplulo do Českého Krumlova. Bez problémů.

V úterý se naši vodáci chystají na noční vodáckou etapu. Pak již zbývá poslední den na vodě a čeká nás cesta do Hostinného. Zdraví J. Vlček, vodácký instruktor i všichni naši vodáci.

Ve středu naši vodáci obkroužili Český Krumlov, rozloučili se s plavidly a odevzdali je. Začalo nepopulární balení před poslední nocí. Ve čtvrtek všechny čeká ve vražedném horku zpáteční cesta vlakem do Hostinného, kam by měli při normální dopravní situaci dorazit v 15:25. Zdraví všichni zkušení vodáci a instruktoři z naší základky.

Poslední zpráva z vodáku: všichni se ve čtvrtek v pořádku vrátili vlakem zpět. Děkujeme p. uč. Vlčkovi za organizaci výcviku a dohled nad našimi mladými vodáky!

Fotogalerie