Dopravní omezení, školní družina

03. 09. 2020

V důsledku rekonstrukce mostu a chodníku před budovou pro 1. stupeň ZŠ jsou dočasně uzavřeny: boční vchod na dvůr ke školní jídelně a zadní vchod do kanceláře školní jídelny, dále i boční vysoké zelené dveře do školy, který využíváme jako vchod pro návštěvy na 1. stupeň ZŠ. Ke vstupu na 1. stupeň, do školní jídelny a do ředitelny základní školy používejte hlavní prosklený vchod (pravé skleněné dveře ZŠ) a do kanceláře školní jídelny gymnázia levé skleněné dveře (gymnázium). Žáci a návštěvníci základní školy nevstupujte na dřevěnou lávku z parkoviště na dvůr školy! Je určena pro zásobování jídelny a školy.
Žádáme všechny rodiče, mimo rodičů prvňáčků, aby bez vážného důvodu nevstupovali do žákovských šaten a do vnitřních prostor ZŠ! Pomáháte tím chránit zdraví vašich dětí i pracovníků školy. Děkujeme Vám za ohleduplnost.
Školní družina má ještě poslední volná místa. Přihlášku pro vaše dítě do odpolední družiny si můžete vyzvednout v družině nebo v ředitelně školy. Ranní družina je zdarma a je otevřena každý pracovní/školní den od 6:15 pro všechny žáky školy bez nutnosti přihlášení a úhrady za pobyt v ŠD (je tedy zdarma). Doporučujeme využívat jako bezpečný a vytápěný prostor zejména pro všechny dojíždějící žáky, kteří po příjezdu autobusu, vlaku čekají venku delší dobu do 7:40, než se otevřou školní budovy pro 1. a 2. stupeň ZŠ.
Vedení školy.

Fotogalerie