Krajský florbalový turnaj - Čeps cup 2018

22. 01. 2018

Dne 18. 1. 2018 se vybraní hráči 5. a 4. tříd účastnili krajského florbalového turnaje v Předměřicích, na který postoupili z prvního místa okresního kola, jenž pořádala naše škola.

Nejdříve jsme se utkali se třemi soupeři ve skupině, kdy postupovali první dva do play off. Úvod jsme měli vlažný a nedokázali jsme se dostat do tempa. První dva zápasy jsme spíše ubojovali proti ZŠ Milady Horákové a ZŠ Nová Paka Komenského. Ale vítězství se počítala. Pak nás čekala ZŠ Komenda Náchod, která nám uštědřila lekci, takže jsme do semifinále postoupili z druhého místa.

Zde nás čekala ZŠ Bodlinka Dobruška. Po velkém boji, kdy jsme neproměnili spousty šancí, jsme bohužel prohráli a rozdali si to s ZŠ a MŠ Josefa Gočára Hradec Králové o třetí místo. Zápas jsme celou dobu kontrolovali a po heroickém výkonu zaslouženě vyhráli třetí místo v našem kraji. Vítězem se po zásluze stala ZŠ Komenda Náchod.

Našim borcům se sluší poděkovat. A to jmenovitě: Mikulášovi „Mikymi“ Elišákovi, Štěpánovi Havelkovi, Ondrovi Hnízdilovi, Šimonovi „Karlosovi“ Karlíkovi, Vráťovi Kholovi, Šimonovi „Šímovi“ Krásovi (vyhlášen nejlepším brankářem turnaje) a Václavovi „Vencovi“ Moravcovi.

Ještě jedno velké poděkování patří panu Tomášovi Hnízdilovi, který nejen byl tak hodný a kluky dovezl a přivezl, ale parádně je na střídačce koučoval. Všem velmi děkujeme a gratulujeme k úspěchu.

Jiří Vlček, učitel Tv

Fotogalerie