Mirakulum - park zázraků

30. 06. 2017

V úterý 27. června vyrazily na školní výlet čtyři třídy naší školy - 2.A, 2.B, 3.A a 4.B. Cílem byl zábavní park pro děti zvaný Mirakulum, který se nachází v bývalém vojenském areálu v Milovicích. Všichni už asi slyšeli zvěsti, jak je to úžasné místo, a ty zvěsti opravdu nelhaly.

K výletu se ten den vybarvilo i skvělé počasí, a tak dětem v zábavě nic nebránilo. Všichni si užili spoustu radosti na mnoha prolézačkách, hradech a skákacích plochách, postrašili se navzájem v podzemních chodbách a na závěr se také osvěžili ve vodním světě. Naštěstí svítilo sluníčko, tak všem případně mokré oblečení rychle uschlo.

V poledne si děti k předem zajištěnému obědu daly polévku, řízek s vařenými novými brambory a malinovku. Výlet proběhl bez větších potíží až na úraz chlapce ze 2:B, kterému se před koncem návštěvy v Mirakulu podařilo zakopnout a při pádu si zlomit ruku. Ihned zareagovali zdravorníci z parku, chlapce ošetřili a zavolali mu rychlou záchrannou službu, a tak všechno ještě poměrně dobře dopadlo.

Domů do Hostinného se děti z výletu vrátily v 17 hodin sice unavené, ale se spoustou nových zážitků, na které budou o prázdninách jistě vzpomínat. Mnozí z nich už při zpáteční cestě hlásily, že se s rodiči o prázdnnách chtějí do zázračného Mirakula znovu co nejdříve podívat. Více fotografií najdete ve fotogalerii školy.

Fotogalerie