Školy po 2. 11. stále zavřené

27. 10. 2020

Vzhledem k ne úplně dobré hygienické situaci v ČR ministři školství a zdravotnictví rozhodli o dalším prodloužení doby uzavření škol. Distanční výuka pokračuje od 2.listopadu dle upravených rozvrhů až do odvolání. Kdo nemá možnost se připojovat online, bude mít po domluvě s vyučujícími připraveny úkoly v krabici své třídy za vchodovými dveřmi pro 1. a 2. stupeň ZŠ (dřevěné dveře z ulice). Doporučená doba online výuky na 1. stupni je jedna hodina denně (pro 1. stupeň) a tři hodiny denně (pro 2. stupeň) ZŠ.
Úřední hodiny na ZŠ jsou vždy v pracovní pondělí a středy od 8.00 do 12.00. Více informací na zskkho@zskkho.cz nebo na tel. 731495035. Problémy s připojením řešte na info@zskkho.cz nebo na kubikz@zskkho.cz. Ke komunikaci s pedagogy využívejte jejich služební e-maily a edookit. Školní jídelna vydává obědy od 11.00 do 12.00.

V příloze zveřejňujeme i metodický pokyn - informace Ministerstva práce a sociálních věcí, kde lze nově žádat na příspěvek na internet v souvislosti s domácí výukou. Více informací získáte na sociálním odboru u p. Maškové.


Děkujeme všem za pochopení a přejeme hodně trpělivosti a pevné nervy v této nelehké situaci. Vedení školy.

 

Ke stažení

Fotogalerie