Vyhráli jsme okresní finále!

09. 11. 2018

Dívky z 8. a 9. tříd Základní školy Karla Klíče Hostinné vyhrály 8. 11. 2018 okresní finále soutěže ve florbalu a získaly pohár, diplom a medaili za 1. místo! Zároveň bude mít naše škola celý rok v držení velký putovní pohár. Přerušila tak po 4 letech nadvládu ZŠ Mládežnické z Trutnova a ZŠ Bernartice. Gratulujeme!!!

6. 11. vyrazili starší žáci (8. a 9. třídy) do Dvora Králové nad Labem, aby poměřili síly s ostatními školami, jež se kvalifikovaly do okresního finále. Po vítězství ve skupině, jsme narazili na pozdějšího vítěze turnaje ZŠ kpt. Jaroše Trutnov a smolně s nimi prohráli 1:0. Nepodařilo se zachytit začátek utkání a přes obrovskou převahu jsme prohráli. V zápase o 3. místo jsme si snadno poradili se ZŠ V Domcích Trutnov. 3. místo nás kvalifikuje do krajského finále, které se uskuteční u nás v Hostinném 5. prosince v Městské sportovní hale.

7. 11. vyrazily tamtéž naše mladší žákyně (6. až 7. třídy). Naše děvčata se sice kvalifikovala do okresu, ale na své soupeřky už nestačila a obsadila 6. místo z osmi týmů. Přesto holky neudělaly ostudu, bojovaly a nabraly zkušenosti do příštích let.

8. 11. hrála ve Dvoře starší děvčata. Po úspěšně vyhrané skupině, postoupila do finále, kde se utkala se ZŠ nám. Míru Vrchlabí. Po velkém a těžkém boji, se podařilo našim holkám vyhrát celé okresní finále. Tímto velikým úspěchem se naše děvčata kvalifikovala do krajského finále, které se taktéž odehraje v Hostinném – v Městské sportovní hale a to 4. prosince.

Pokud budete chtít, jste srdečně zváni k podpoře našich školních reprezentantů!

Zapsali: J. Vlček a M. Dobiášová, vyučující Tv

Ke stažení

Fotogalerie